De Theetuin RidderkerkTerug naar het overzicht

De Theetuin is genieten voor kinderen en volwassenen. Kom gezellig dineren, bowlen en varen!

De Theetuin biedt diverse mogelijkheden voor een heerlijke maaltijd. Zo is er een tafelgrillmenu, een BBQ-buffet, een Theetuinbuffet, een luxe brunch, een 3-gangen meerkeuzemenu en een Theetuin Tea Party. Bijna alle arrangementen zijn al vanaf 2 personen te reserveren.

Naast bovengenoemde menu's biedt De Theetuin iets unieks: Icefondue! Je kunt het omschrijven als ijs-tapas maken in stikstof. Stukjes vers fruit, cake of marshmallows worden door dips (room, chocola en/of aardbei) gehaald en daarna 5 seconden ondergedompeld in de icefondue in vloeibare stikstof van min 196 graden celcius. Erg leuk om met de kids te doen!

Klik snel op de roze button om naar de site van De Theetuin te gaan en de mogelijkheden te zien.

Tip: op Kidsproof vind je een overzicht van kindvriendelijke restaurants in Rotterdam en omgeving!

De Theetuin

Pruimendijk 16
2988 XN Ridderkerk
Openingstijden

Maandag t/m donderdag en zondag van 10.00 - 22.00 uur.

Vrijdag en zaterdag van 10.00 - 24.00 uur.

Prijs Kinderen van 3-4 jaar kunnen voor € 4,95 per kind eten. Een driegangenmenu voor kinderen van 5 t/m 12 jaar kost € 14,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden