EuromastTerug naar het overzicht

Eten op hoogte bij de Euromast. Sta je liever met beide benen op de grond? Dat kan bij Coffeecorner!

Bij de Euromast kun je de hele dag door heerlijk eten! Je kunt er Brunchen, Lunchen, High Tea-en, High Winen & Dineren... waarbij uiteraard is gedacht aan de kids. Ze hebben namelijk een speciale kinderkaart! Toch liever een snelle hap? Haal dan een croissantje, panini of zoet item bij de coffeecorner op de begane grond. Aan iedereen is gedacht!

Voor kinderen is er echt van alles te beleven op de Euromast. Ze kunnen genieten van het spectaculaire uitzicht en de indrukwekkende Euroscoop-beleving naar de top van de mast. Ook is er een nieuwe glazen vloer! Daarnaast kunnen kinderen de stad op een speelse manier ontdekken met een speurtocht, die de Euromast gratis aanbiedt. Wil je je bezoek naar een nóg hoger niveau brengen? De Euroscoop beleving laat je uitkijken op de stad. 

Wil je vaker met de kids naar de Euromast? Ga dan voor een jaar abonnement. Je kan de Euromast dan het hele jaar bezoeken.

Meer informatie vind je op de website van de Euromast, klik hiervoor op de roze button.

Tip: Volg je ons al of Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

Euromast

Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
Openingstijden April t/m september: geopend vanaf 9.30 uur. 
Oktober t/m maart : geopend vanaf 10.00 uur.
Prijs Er is al een kindergerecht vanaf € 4,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in de Kunsthal

Vakantie in de Kunsthal

Ga met de leuke Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Maak met illustrator Mark Jansen een fantasiedier en ga aan de slag in het KunsthalLAB. En komen jullie ook samen een beeldverhaal maken bij See you later, Illustrator?

Zoveel leuks te doen!