De BuytenhofTerug naar het overzicht

Op de Buytenhof kun je het boerenleven ruiken, proeven en bewaren!

Op een prachtig plekje midden in de natuur ligt zorgboerderij de Buytenhof. In de voormalige aardappelkoeling is nu een Theeschenkerij. Hier proef je de pure producten van de Buytenhof. Vlees, groenten, jams en chutneys komen zoveel mogelijk van de boerderij zelf. En de taarten en cakes worden bijna allemaal zelf gebakken.

Ideale plek voor als je even helemaal wilt relaxen! Het eten is er heerlijk én er is veel te doen voor de kids. Deze vermaken zich prima in de pluktuin (waar ze afhankelijk van het seizoen aardbeien of bloemen kunnen plukken), met de boerderijdieren, in de speeltuin of met het helpen van de boer! 

Half augustus kunnen de kids bovendien aardappels rapen tijdens de Aardappeldag. Vervolgens mogen ze de aardappels wassen, schillen en snijden, waarna de boer er lekker patat voor ze van bakt! 

Klik snel op de roze button om te kijken wat er allemaal te doen is!

Eropuit met de kids? Check de Uitagenda op Kidsproof.nl.

 

Zorgboerderij de Buytenhof

Rijsdijk 98
3161 EW Rhoon
Openingstijden Woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Prijs Een pannenkoek is er vanaf € 3,50. Een broodje vanaf € 3,95. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?