Brunotti BeachclubTerug naar het overzicht

Bezoek deze hotspot aan het Oostvoornse Meer en geniet van heerlijk eten, drinken en mooi uitzicht!
Uitwaaien aan het strand én lekker eten? Dan ben je bij Brunotti Beachclub in Oostvoorne aan het goede adres. Een zonnig terras, mooi uitzicht en lekker eten en drinken maken deze Beachclub een hotspot voor iedereen!

Restaurant
De Beachclub is gelegen aan het Oostvoornse Meer. Neem plaats op het zonnige terras of kies op de frissere dagen voor een gezellig plekje binnen. De keuken van Brunotti serveert gerechten voor iedere voorkeur, vlees, vis en vega gerechten. Voor de kids is er genoeg keuze op de menukaart. Ook serveren ze heerlijke cocktails en smoothies voor een echt strandgevoel!

Bij Brunotti Beachclub ben je ook aan het juiste adres voor een lekkere Barbeque! Bekijk de website voor de arrangementen.

En meer...
Naast heerlijk eten biedt Brunotti Beachclub nog veel meer. Zo zijn ze ook een surfschool, surfverhuur, evenementenlocatie en organiseren ze vaak leuke activiteiten (ook veel voor kinderen)!

Voor meer info druk je op de roze websitebutton.

Tip: Volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

Brunotti Beachclub

Noordoever Oostvoornse Meer 3
3233 NC Oostvoorne
Openingstijden April, november
Wo-zo 10.00-18.00

Mei t/m september 
Ma-wo 09.00 – 18.00
Do-za 09.00 – 21.00
Zo 09.00 – 18.00
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!