Charlie's caféTerug naar het overzicht

Charlie's café in Berkel en Rodenrijs, een leuke locatie voor een gezellig avondje uit met het gezin!
Een ruime kaart, gezellig, makkelijk parkeren en gericht op gezinnen. De ideale ingrediënten voor een ontspannen avondje uit met de familie. Waarschijnlijk ook de reden dat ze winnaar zijn van het Leukste Restaurant van 2014 in de Gemeente Lansingerland!

Ze staan bekend om hun ruime keuze aan grillgerechten en specialiteiten. Het restaurant heeft aantrekkingskracht op kinderen, want wie wil er nou niet blauwe mayonaise, lange rietjes en cadeautje bij je eten. Dan wordt eten pas echt een feest!

Gelegen tussen de sportvelden is er in ieder geval genoeg parkeergelegenheid voor de deur. In de zomermaanden kun je lekker buiten zitten op het terras en ben je met een grote groep (> 20 pers.) reserveer dan eens een BBQparty!

Voor reserveringen of het volledige menu ga je via de roze button naar de website.

Wil je binnenkort iets leuks gaan doen met de kinderen in Rotterdam of omgeving? De Uitagenda op Kidsproof.nl heeft vast een leuke tip voor je!

Charlie's café

Ht Hoge Land 19
2652 EA Berkel en Rodenrijs
Openingstijden Maandag t/m zaterdag 17.00 - 21.30 uur Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden