Dudok In Het ParkTerug naar het overzicht

Middenin de stad genieten van het rustige Park, met uitzicht op de Euromast!
Dudok In Het Park is gevestigd in een rijksmonument uit 1750. Aan de rand van het Park middenin de stad vind je een oase van rust. Met de hoge plafonds en de romantische sfeer kan je hier binnen heerlijk zitten! Strijk bij zonnig weer neer op het terras of zoek een fijn plekje in het Park met uitzicht op de Euromast.

Je kunt hier genieten van lekkere broodjes en salades. Ook zijn er de heerlijke zoete bites van Dudok Patisserie te verkrijgen. Voor de kinderen is er een superleuk Dudok Doeboek met kleurpotloodjes.

Ook heel leuk: bestel in de zomer de Dudok Picknickmand! Een rijkgevulde mand met onder andere versgebakken broodjes, een stukje quiche, jus d'orange, fruitsalade en verschillende zoetigheden van Dudok Patisserie.

Klik op de roze button om naar de site te gaan.

Tip: meld je aan voor de nieuwsbrief van Kidsproof Rotterdam en blijf zo altijd up-to-date.

Dudok Rotterdam

Baden Powelllaan 12
3016 GJ Rotterdam
Openingstijden Zie voor de actuele openingstijden de website van Dudok In Het Park, klik hiervoor op de roze button. Prijs Picknickmand: € 40,- voor 2 personen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!