PannenkoekenhuisTerug naar het overzicht

Plezier, pannenkoeken en midgetgolfen bij 't Golfje in Rockanje - Een leuke beleving voor het hele gezin!

Pannenkoeken en midgetgolf

Op zoek naar een leuke plek waar je met het hele gezin kunt genieten van heerlijke pannenkoeken, pizza's en nog veel meer? Maak kennis met Pannenkoekenhuis 't Golfje in Rockanje, geopend in de zomer van 2021.

Deze pannenkoekenboerderij bevindt zich aan de Swinsedreef, midden in de duinen en op loopafstand van het strand. Het is de gezellige plek om een smakelijke maaltijd te combineren met een dag vol avontuur in de natuur. Je kunt wandelen door de prachtige duinen en het bos, en wie weet welke schatten je onderweg tegenkomt.

Maar dat is nog niet alles! Buiten is er een groot terrein met een ruim terras en de kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen. En er is zelfs een 18-holes midgetgolfbaan voor wat extra plezier. Klaar voor een uitdaging?

Klik op de roze button voor meer info.

Ben je op zoek naar een leuke kinderwinkel? Neem een kijkje op onze pagina Kinderwinkels.

Pannenkoekenhuis en Midgetgolf 't Golfje


Papendrecht
Openingstijden Kijk op de website voor de actuele openingstijden. Prijs Kijk op de website voor de actuele prijzen. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!