RodinTerug naar het overzicht

Kom binnen voor een kopje thee of neem gezellig plaats op het terras!
Café-restaurant Rodin is een ruim opgezette zaak met een frisse, strakke uitstraling en een sfeer die doet denken aan een Parijse brasserie. Zes dagen per week stap je hier binnen voor een lunch, afternoon tea, borrel of diner.

Op de uitgebreide menukaart staan klassiekers uit de Franse keuken, maar ook gerechten uit de Mediterrane invloedssfeer. Alle producten worden dagvers in eigen keuken bereid en dat is te proeven! 

De kaart volgt de seizoenen en wordt aangepast aan het aanbod van producten. Waar mogelijk wordt gewerkt met biologische streekproducten. Voor de kinderen is er een driegangenmenu of frietjes met een snack. De hele menukaart vind je op de website via de roze button.

Heb jij onze Facebook pagina al geliked en volg je ons op Twitter?!

Rodin café-restaurant

Schilderstraat 20 A
3011 ES Rotterdam
Openingstijden Dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 11.00 uur ‘s ochtends. Op maandag gesloten. Prijs Zie de menukaart op de website. Kindermenu 3 gangen € 13,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstvoorstelling Het Zwanenmeer

Kerstvoorstelling Het Zwanenmeer

De prachtige kerstvoorstelling Het Zwanenmeer (4+) brengt het beroemde verhaal tot leven van het meisje dat in een zwaan verandert. Het voltallige Rotterdams Philharmonisch Orkest speelt de bekende muziek van Tsjaikovski en ook is er veel spektakel te zien!

Check data & bestel tickets