Captains DinerTerug naar het overzicht

Werelds genieten met uitzicht op de magische skyline van Rotterdam op een voormalig cruiseschip.

Als voormalig vlaggenschip van de Holland - Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van “La Grande Dame”  en beleef de authentieke sfeer. Kids vermaken zich hier prima!

Met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van de dynamische stad kun je hier heerlijk eten en drinken. Er zijn diverse restaurants en bars: de Club Room, het Lido, het Lido terras, de Captains Lounge, de Ocean Bar. Met name het Lido Terras is bij mooi weer met kids een aanrader! Hier kan je onder het genot van bijvoorbeeld een lekkere cocktail pootje baden in het bewaard gebleven zwembad (nu 40 cm diep). De cocktails worden geserveerd vanuit de schitterende teakhouten Cocktailbar in de hoek van het terras. Ontspan en geniet van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam!

Als je meer van het schip wilt zien, zoals bijvoorbeeld de brug of de machinekamer, kun je een van de rondleidingen boeken. De Uitwaaien en Zwaaien Rondleiding is heel leuk voor kinderen! Met een Kapiteinspaspoort vol vragen en opdrachten gaan ze op pad. Onderweg leren ze onder andere morse code of spelen ze een spelletje Shuffleboard.

Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Bovendien is het schip vrij toegankelijk.

Wil je een rondleiding boeken? Klik op de roze button om op de site van het ss Rotterdam te komen.

Tip: Volg je ons al of Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

SS Rotterdam

3e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam
Openingstijden Dagelijks vanaf 10.00 uur. Prijs Er is een kinderhoofdgerecht vanaf € 8,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?