Westerkaatje NoordTerug naar het overzicht

Westerkaatje is een gezellige trattoria en traiteur in Noord waar alles draait om lekker eten en drinken!

Westerkaatje Noord is een combinatie van Traiteur en Trattoria. Dus niet alleen eten halen en meenemen, maar ook heerlijk zitten en genieten van wat de keuken van Westerkaatje je voorschotelt.

Er hangt een heerlijk ongedwongen sfeertje. Je kan er even een drankje en hapje doen na je werk, bijkletsen met vrienden, een gezellige avond met de buren hebben of uitgebreid tafelen met familie. Met een glas Italiaanse wijn in de hand en een charcuterie plank of een bordje met Spaanse kazen voor je neus. 

Ook aan de kids is gedacht. Op de menukaart staan zogenaamde kinderkratjes. Dit zijn goed gevulde kratjes voor een lunch of een diner. Uiteraard met eten & drinken waar kids van houden, maar die wel gezond zijn. Verder zijn er lange tafels waar ze lekker aan kunnen kleuren.  

Kortom: het is goed toeven en proeven bij Westerkaatje Noord! 

Tip: Volg je ons al of Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

Westerkaatje Noord

Benthuizerstraat 60d
3036 CK Rotterdam
Openingstijden

Dinsdag 16.30 - 23.00 uur
Woensdag 11.30 - 23.00 uur
Donderdag 11.30 - 23.00 uur
Vrijdag 11.30 - 23.00 uur
Zaterdag 11.30 - 23.00 uur
Zondag 11.30 - 21.00 uur
Maandag gesloten

Prijs Een kinderkratje voor de lunch kost € 7,50. Een kinderkratje voor het diner € 9,50. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in de Kunsthal

Vakantie in de Kunsthal

Ga met de leuke Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Maak met illustrator Mark Jansen een fantasiedier en ga aan de slag in het KunsthalLAB. En komen jullie ook samen een beeldverhaal maken bij See you later, Illustrator?

Zoveel leuks te doen!