• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Allerleukste kinderuitjes in Rotterdam en omgeving
Uitagenda

Allerleukste kinderuitjes in Rotterdam en omgeving

Onze Uitagenda staat bomvol leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen met kinderen. Check onze favoriete eropuit-tips, vakantieuitjes, kinderuitjes, gezinsuitje, weekendtips een tips voor de schoolvakanties!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je elke dag kunt doen in de regio Rotterdam, kijk bij onze Eropuit-tips!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 622 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 622 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Rotterdam!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Rotterdam: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)