De leukste uitjes in Rotterdam en omgeving
Uitagenda

De leukste uitjes in Rotterdam en omgeving

In onze Uitagenda vind je heel veel leuke eropuit-tips, vakantie uitjes, kinderuitjes, gezinsuitjes en weekendtips met kinderen op een specifieke datum! Ook voor de herfstvakantie staat de agenda weer bol van de tips!

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je elke dag kunt doen in de regio Rotterdam, kijk bij onze Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 306 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 306 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Rotterdam!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Rotterdam: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)