De leukste uitjes in en om Rotterdam

De leukste uitjes in en om Rotterdam

Onze Uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten, die je op een specifieke datum kunt doen. Voorstellingen, kinderworkshops, vakantie-activiteiten, en meer!

Corona-update: we checken onze uitagenda dagelijks om te zien welke events in de regio Rotterdam doorgaan en welke niet. Check zelf ook altijd de site van de organiserende partij of de activiteit doorgaat.

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 193 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 193 resultaten
Pagina: 1234567

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Rotterdam!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Rotterdam: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)