Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Rotterdam zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 152 resultaten
Pagina: 12345
totaal 152 resultaten
Pagina: 12345

Tips van de maand | Uitagenda

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Rotterdam

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Rotterdam, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2021?

Kies een dagje uit in Rotterdam in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Rotterdam: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!