Welkom Kidsproof Rotterdam!

27 januari 2015
We stellen ons graag even aan je voor! 
Op Kidsproof Rotterdam vind je het meest complete overzicht van kinderactiviteiten in en om Rotterdam! 

Ideaal voor ouders die er in hun vrije tijd met hun kids op uit willen én voor ouders die een dagje met hun kinderen naar Rotterdam en omgeving willen. Maar ook voor opa's, oma's, ooms, tantes, oppassen.... Kidsproof is een initiatief van Annemarie Vosselman, zelf moeder van een zoon en een dochter in de basisschoolleeftijd. Inmiddels zijn er al een aantal steden waar een lokale Kidsproof-website actief is.   In Rotterdam beheren Karin Saelens en Nathalie Loor de website. 

 “Er is in Rotterdam zoveel leuks te doen! Maar er was nog niet echt een overzicht van wat er wanneer te beleven is. Daardoor miste ik toch vaak activiteiten of kon ik niets bedenken als we met het gezin een uitstapje wilden maken. Dat kan nu met Kidsproof wel! Met de website willen we ouders inspireren en verrassen met leuke tips en adressen. Ik was daarom meteen enthousiast over het concept van Kidsproof. In januari 2015 lanceerde ik Kidsproof Rotterdam! Alle kinderactiviteiten in Rotterdam en omgeving op één site verzameld!"

Deel je favoriete tips
Natuurlijk zijn we nog niet helemaal compleet. Daarom vragen we je om je favoriete eropuit tips, clubjes, kindvriendelijke restaurantjes, winkels en kinderfeestjes met ons te delen via onze Tip & Win actie. Ook kun je je eigen ervaringen delen via Kidsproof Rotterdam. Fijn voor andere ouders!

Blijf op de hoogte!
Tenslotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief vol tips & inspiratie die we elke maand maken én kun je op de hoogte blijven van de leukste kinderactiviteiten in en om Rotterdam via Facebook en Twitter. Organiseer je zelf kinderactiviteiten in of om Rotterdam?  Dan kun je je direct aanmelden! Mail ons op karin@kidsproof.nl of meld je aan via www.kidsproof.nl/aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Veel plezier! 

Hartelijke groeten

Karin & Nathalie | Kidsproof Rotterdam