De lekkerste ijsjes in en om Rotterdam

6 september 2023
Zin in een ijsje? Bij deze ijssalons en restaurants eet je gegarandeerd een heerlijk ijsje! Dat wordt nog moeilijk kiezen, want alle smaken zijn lekker! Gewoon proeven dus! Wat is jullie favoriet?
Abel. ijs bij Tasman
Bij Abel. in Rhoon hebben ze in restaurant Tasman niet alleen lekkere kip, pannenkoeken en pizza, er is ook een moderne ijsmakerij. Hier wordt met Rhoonse poldermelk op ambachtelijke wijze vers ijs bereid met de lekkerste ingrediënten. Het vanille-ijs is zelfs prijswinnend!IJssalon Hemels
Zoals de naam al doet vermoeden, smaken de ijsjes hier ook écht hemels lekker! Je kunt kiezen uit wel 20 verschillende smaken ijs. Ook kun je hier in Barendrecht terecht voor heerlijke ijstaarten en koffie, high tea en andere lekkernijen!

Angelo Betti
Een begrip in Rotterdam: het restaurant van Angelo Betti! De vierde generatie staat inmiddels in het restaurant. Maar naast de bekende lekkere pizza’s kun je hier dus ook een heerlijke gelato halen!IJs krimpen
Superlekker Italiaans ijs dat ambachtelijk wordt bereid vind je midden in Krimpen aan den IJssel. Zo leuk: je kunt hier een smaakabonnement afnemen! Check de virtuele vitrine en maak alvast je keuze! Zitje favoriete smaak er vandaag bij?

DE IJssalon
Voor heerlijk ijs én trouwens ook award winning koffie ga je naar DE IJssalon! Vers en ambachtelijk gemaakt van de beste producten. Er zijn de bekende smaken zoals vanille, stacciatella en framboos, maar ook héle bijzondere zoals bastognekoek, oma’s appeltaart, stroopwafel en Oreo koekjes. Probeer ze allemaal!IJssalon Koen
Italiaans ijs op zijn Rotterdams, dat is wat Koen in zijn 2 ijssalons in Rotterdam verkoopt. Met bekende smaken als vanille en aardbeien, maar er staan ook echt bijzondere smaken op de kaart. Ze hebben overigens ook hele goede espresso. 

IJssalon Nino
In de Afrikaanderwijk in Rotterdam vind je het echt authentieke Italiaanse ijs. Met een geheime bereidingswijze maakt eigenaar Nino Cosentino zijn ijs echt onsterfelijk. Van Kinderbueno tot dadelijs, het kan niet anders dat iedereen hier een overheerlijk ijsje vindt.

Mis je in dit rijtje nog een ijssalon die hier absoluut tussen hoort te staan? Meld het ons via rotterdam@kidsproof.nl!

Eet smakelijk!