De leukste winteruitstapjes met de Rotterdampas

12 december 2023
Beleef deze winter de leukste uitstapjes met je Rotterdampas! Er zijn weer een aantal superleuke seizoensgebonden acties, waarbij je gratis of met een fikse korting een tof uitstapje of activiteit kunt doen. Maar ook veel uitjes die leuk zijn om met het gezin in de kerstvakantie te gaan doen met de pas!
Voordelig eropuit in de kerstvakantie met je Rotterdampas!
Van gratis naar het museum tot korting op een lunch of een tof dagtochtje. Dat én meer kun je in de kerstvakantie allemaal doen met je Rotterdampas. We hebben een aantal gave familie-uitjes op een rijtje gezet.  

Naar het circus!

1 x 50% korting op de entree van Wintercircus Royal
Een spectaculaire voorstelling met acts van 20 waanzinnige artiesten, van spannende acrobatiek en razende motoren tot hilarische clowns en een superlenig slangenmens. Wintercircus Royal in Dordrecht is dit jaar nog grootser en spectaculairder!   



Om te zoenen

Onbeperkt 50% korting op 4 choco-zoenen bij De Snoepkont 
Knapperig van buiten, zacht van binnen, om te zoenen zo lekker zijn ze! Welke smaken zijn jullie favoriet? Wel snel zijn, deze actie geldt nog t/m 31 december 2023.  



Het ijs op

1 x gratis entree voor Schaatsbaan Rotterdam 
Laat jullie schaatskunsten maar zien op de funbaan! Maak je rondjes en zwier door een regenboog van lampjes op de 400 meter baan. Of is curling meer iets voor jouw ijsprins of - prinses?


 

Boerderij-avonturen

1 x gratis entree bij Avonturenboerderij Molenwaard
Ontdek met Fien & Teun het landleven bij Avonturenboerderij Molenwaard. Maak een ponyritje, rij op de trekkers, geniet van een educatieve show én haal je boerderijdiploma! In de kerstvakantie is er een gezellig schaatsbaan voor de kids. En misschien ontmoeten jullie de vro-ho-ho-lijke kerstman wel!  



All in the game

1 x 50 % korting op speeltegoed bij Game Plaza
De ouderwetse arcadehal is terug van weggeweest! Van Mario Card tot Superbikes, bij Game Plaza gaat jong en oud los op de vele arcade games.    

1 x gratis gametijd (1 uur) bij Go!Gaming
Kies bij GO!Gaming uit heel veel games en speel op de gaafste gaming pc’s en de nieuwste consoles. Uiteraard is er leeftijdskeuring voor een veilige game-omgeving.  



De leukste proefjes

1 x gratis entree bij De Ontdekhoek
Leren én lol maken! In deze grote werkplaats gaan kids lekker zelf aan de slag met toffe proefjes. Hoe maak je van een aardappel chips? Hoe leer je een snelle zeilboot maken of lekker ruikende zeepjes? Met meer dan 30 proefjes die ze kunnen doen zijn de kids wel even zoet.  



Ontdek het zelf

Onbeperkt gratis entree bij Villa Zebra
Nieuwsgierige kids komen in dit kindermuseum op speelse wijze in aanraking met kunst. In de interactieve wereld van ZELF! voeren ze o.a. hongerige rommelmonsters, duiken het XXL poppenhuis in en doen een leuke workshop. Iets oudere kinderen gaan creatief aan de slag met een kunstwerk van zichzelf!  



Dat wordt smullen

1 x 25% korting op ontbijt of lunch bij Breakfast
Van ontbijt bowls en getoast bananenbrood tot watertandend lekkere sandwiches, hier kun je de hele dag ontbijten. En natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht: brood of krowzant met zoet of hartig beleg, een fruit bowl en een babycinno maken het helemaal af.  



Spring in de lucht

Onbeperkt 50% korting op Net Adventure bij Outdoor Valley Wintersport
Avontuur op hoogte! Klauter het parcours in en spring meters boven de grond zo hoog als je kan. In de uitkijktoren heb je een adembenemend uitzicht! Zoef daarna via een van de glijbanen weer terug naar vast grond.  



Maak er een hele dag van

Onbeperkt 50% korting op een dagtocht naar Museum Beeld en Geluid in Hilversum
Het superleuke Beeld en Geluid is het meest interactieve Mediamuseum ter wereld! Maak een mediareis die helemaal is afgestemd op jullie voorkeuren en interesses. Hier ontdekken jullie de wereld van de media, horen de leukste mediaweetjes,  leren meer over de invloed van media op je persoonlijke leven en nog veel meer!

 

25% korting op een dagtocht naar Toverland Winter Feelings
Een betoverend dagje uit voor de hele familie! In de zes wonderlijke werelden van dit gave pretpark komt de magie echt tot leven. Beleef een dag vol avontuur, shows en spectaculaire attracties!




Kijk voor meer inspiratie en leuke acties op de website van Rotterdampas.

Veel plezier tijdens jullie Rotterdampas-uitstapje! Naar de website