Gratis downloaden: deze vrolijke knutsels!

5 mei 2023
Zin in knutselen? De vrolijke knutsels die Mrs. JYM dagelijks deelt op haar site zijn gratis te downloaden en makkelijk te maken! Even uitprinten en aan de slag met deze 5 leukerds die we alvast met je delen!
Vrolijke knutsels die je gratis kunt downloaden
De lente is in volle gang en daar horen vrolijke leuke knutsels bij. Mrs. Jym maakt elke dag een leuke knutsel met haar dochters. En in deze periode deelt ze deze heel graag met jou. Super mooie creaties die eenvoudig te maken zijn, dankzij de printables!

Print de lege templates uit om ze vervolgens helemaal naar je eigen smaak in te kleuren, verven of plakken.
Plak ze daarna aan elkaar en tadaaa, je hebt iets super vrolijks geknutseld! Hier zijn alvast 5 leuke knutselideetjes. Je vindt er nog veel meer op haar website!

1. Bloemetjes


Vouw een groen papiertje zo dat je er een cilinder van maakt. Knip en allemaal korte stukjes in en gebruik het als de stelen van de bloemen. Dat komt er zo uit te zien:2. Een vrolijke pauwKleur beide templates in zoals jij het wil en plak daarna de veren achter de vrolijke pauw! Dat komt er zo uit te zien:3. Verf regenboogjeKleur het regenboogje in met verf (of met stift, dat kan ook), knip onderin vier gaatjes waar je touwtjes doorheen kan rijgen en hang zo de wolkjes aan de onderkant van de regenboog!4. Superman


Kleur de verschillende onderdelen in zoals een echte superman. Plak ze aan elkaar zoals hieronder op de foto en tada: je bent klaar om de wereld te redden met superman!5. Zeemeermin


Wil je liever iets maken van meer meisjes-achtig is? Of hou je gewoon heel erg van zeemeerminnen? Kleur dan deze template in en plak de onderdelen aan elkaar zoals op de foto hieronder. Hoe schattig ziet dat eruit?!Heel veel knutselplezier!

In onze uitagenda vind je een overzicht van alle activiteiten die op een specifieke dag te doen zijn en in onze Eropuit-categorie vind je nu alle tips die je elke dag kunt doen.