Outdoor Valley heeft hele toffe kinderfeestjes!

11 april 2023
Op zoek naar een actief feestje, lekker in de buitenlucht en met gegarandeerd heel veel fun? Dan zit je bij Outdoor Valley helemaal goed! Je kunt kiezen uit een groot sportief aanbod, voor de jongere kinderen zijn er ook nog toffe themafeestjes! Wat je ook kiest, het wordt in ieder geval een onvergetelijke verjaardag!
Outdoor Valley heeft heel veel avontuurlijke kinderfeestjes!

Themafeestjes 

Piratenfeestje
Ay ay kapitein! In dit spannende avontuur gaan kleine piraatjes samen met de kapitein op zoek naar de verloren schat. De zoektocht gaat over land en over water! De schat gevonden? Dan krijgen de kids een piratendiploma en mogen ze zichzelf kapitein noemen! Voor kinderen van 5 tot 8 jaar.

Indianenfeestje

Ugh! Tijdens dit kinderfeestje gaan de kinderen op pad met een instructeur om te gaan spoorzoeken en klauteren in het survivalbos. Ook leren ze schieten met pijl en boog. Alles gedaan? Dan krijgen ze een indianendiploma! Leuk voor kinderen van 5 t/m 8 jaar.

Robin Hood feestje
Dit originele themafeestje is een combinatie van boogschieten en survivallen. Eerst volledige concentratie bij het boogschieten, daarna mogen alle remmen los in het survivalbos! Al klimmend, slingerend en zwaaiend als een echte Robin Hood vind je je weg door het parcours. Leuk voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.Speurtocht
Als echte Sherlock Holmes gaan de kinderen op zoek naar de schat die verstopt is in het survivalbos! Al klimmend, kruipend en slingerend langs alle hindernissen, over slootjes en door de modder….Ontdekken ze op tijd wat er in het bos verborgen ligt? Je kunt de speurtocht ook combineren met de tokkelbaan, vlot bouwen of kanovaren in een reuzekano. Leuk voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Game on!  

Paintball
Camouflagepak aan, masker op, paintballwapen in de hand? Dan kan de strijd losbarsten. Onder begeleiding van een instructeur nemen de kids het in 2 teams tegen elkaar op. Welk team gaat er met de overwinning vandoor? De paintballgeweren die in dit spel worden gebruikt zijn speciaal voor kinderen, geen blauw plekken, dus! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Lasergamen
Een spannend feestje vier je met een potje Lasergamen! Met 2 teams ga je het bos in. Een uur lang nemen jullie het tegen elkaar op, in een speelveld vol met schuilplaatsen waar je je goed kunt verstoppen! Lasergamen wordt gespeeld met onschuldig infrarood licht, daar voel je dus niks van. Geschikt voor kinderen van 8-15 jaar.  

Sportief en creatiefSurvivallen

Niet vies van een beetje modder? Ga op avontuur in het survivalbos! Bedwing de touwbanen, netten, balken en slingertouwen en meer obstakels die je op het parcours tegenkomt! Een instructeur gaat mee om te helpen. Geschikt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.  

Kanovaren
Allemaal instappen! Maak met alle vriendjes en vriendinnetjes een mooie kanotocht door de bossen! Onderweg kom je een aantal bruggetjes tegen en speel je met elkaar leuke spelletjes! Lukt het jullie om midden op het water van boot te wisselen? Een instructeur wijst de weg, verdwalen gaat dus niet gebeuren. Geschikt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Klimmen
Dit is het enig feestje dat binnen is, namelijk in de Monte Cervino, de klimhal van Outdoor Valley. Hier is genoeg uitdaging want er zijn 20 verschillende routes te vinden! Wie klimt er het hoogst? Een instructeur geeft tips hoe je het beste de wand kunt beklimmen. Geschikt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.Hutten bouwen
Handen uit de mouwen! Ga aan de slag met hout en ijzerwaren om een prachtige -zelfbedachte - grote hut te bouwen. Niet met spijkers of schroeven maar met muur- en dakdelen, trappetjes en bruggetjes. Wel zo veilig! Gebruik je fantasie en bouwen maar! Leuk voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Net Adventure
Spring samen met alle vriendjes en vriendinnetjes op grote hoogte in dit trampolinepark! Je kunt overal in het speelkasteel springen en via allerlei smalle doorgangen kom je op verschillende hoogtes! Check nog even het uitzicht in de uitkijktoren en zoef via de glijbaan weer naar beneden! Je kunt dit feestje ook uitbreiden met Tuben. Geschikt voor kinderen van 5 -14 jaar.

 

Lekker hard naar beneden

Skiën of snowboarden
Gek op skiën of snowboarden? Dan is dat natuurlijk ook leuk om dat als kinderfeestje te gaan doen! Nadat je je ski- of snowboarduitrusting hebt aangetrokken, ga je met de leraar mee de piste op. Maakt niet uit als er kinderen bij zijn die geen ervaring hebben, ze komen allemaal de berg af. Ook leuk in combinatie met Tuben! Geschikt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Tuben
Roetsj met al je maatjes van de berg af in een grote opblaasbare band! Dat gaat tot wel 50 km per uur! Voor wie echt snel wil gaan, zijn er de Fun Tubing banen die recht naar beneden gaan. Of durven jullie de Extreme tubing baan aan, waarbij je door scherpe bochten glijdt? Je kunt Tuben ook combineren met Net Adventure. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.Aan tafel!
Voor of na de sportieve activiteit kan er een lekker feestmaal worden bijgeboekt, variërend van knakworst en marshmallows roosteren boven een kampvuur tot een pannenkoek smullen in de Pannenkoekhut op het terrein van Outdoor Valley Wintersport. Ook een taart kan geregeld worden!

Meer weten of meteen een feestje reserveren? Check alle mogelijkheden op de website van Outdoor Valley! Naar de website