8 tips voor een tof teamuitje

27 mei 2019
Het sportseizoen loopt zo’n beetje ten einde. Tijd om met je team iets tofs te gaan doen! Zoek je nog een leuk teamuitje? Bij deze adresjes hebben jullie het zeker naar je zin!
De bomen in
Een stoere klimpartij voor jullie team kan bij Fun Forest in het Kralingse Bos. Via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen leg je een parcours af door de bomen. Daarna kunnen jullie neerploffen op het terras van Boss Kitchen.



Op avontuur
Mountainbiken, kanoën, tokkelen, klimmen, survivallen, paintball, lasergamen…. Wat kun je eigenlijk niet doen bij Outdoor Valley in Bergschenhoek? Los huren is mogelijk, of een georganiseerde activiteit in combinatie met eten.

Strike
Ook een leuke combi is bowlen plus eten bij Dok 99 in Rotterdam. Extra leuk: tijdens het bowlen speel je samen via het bijzondere scorebord ook nog gave spelletjes. Uitgebowld? Schuif aan in het gezellige restaurant voor een bowlershap.



Het water op
Zin in een sportief uitje op en in het water? Volg een clinic bij Board Academy in Dordrecht. Je kunt kiezen uit verschillende watersporten, van wakeboarden en suppen tot funtuben. 

De lucht in
Een middagje springen, salto’s en flips maken en dan landen in de foam pit, hindernisparcours volgen… superleuk om met je team naar Jump XL te gaan! Is het mooi weer? Dan is Aquapark Splash natuurlijk ook helemaal top!



Lopen op de maan
Als je het moet omschrijven, dan voelt het alsof je op veren of op de maan loopt. Huur met je cluppie Kangoo Jumps – schoenen met een veersysteem eronder – en loop, spring en veer een van de mooie routes door de stad.

Escape Mission
Hoe goed zijn jullie in codes kraken en puzzels oplossen? Uit een van de escaperooms van Glowgolf in Capelle probeer je met je team binnen 60 minuten te ontsnappen. Lukt het jullie? Je kunt hier overigens ook glow-in-the-dark-golfen.



Naar de movies
Met een bakje popcorn of ander lekkers op schoot met je team een gave film kijken. Naar de bios blijft een leuk uitstapje. Je kunt terecht bij grote bioscopen zoals Pathé. Liever iets knusser en minder massaal? Ga dan naar Vue in Vlaardingen.

Veel plezier tijdens jullie teamuitstapje!