10 leuke terrasjes voor kids in en om Rotterdam

14 september 2023
Niks leukers dan op het terras vertoeven terwijl de kids zich ook prima vermaken. We verzamelden 10 terrassen in en om Rotterdam waar dat kan!
10 leuke terrasjes met kinderen in en om Rotterdam
Heerlijk met het mooie weer: een terrasje pakken! Lekker in de zon, drankje binnen handbereik en dan kopjes kijken, heerlijk. Helemaal fijn is het als de kids zich ook kunnen vermaken. Daarom hieronder een top 10 van leuke terrassen en tuinen waar zowel jij als je kids het prima naar de zin hebben. 

Restaurant Bergsche Plas
Bij dit familierestaurant zit je heerlijk op het terras aan het water, terwijl de kinderen smullen van een lekkere pannenkoek. De kids kunnen bovendien ook lekker spelen in de naast het restaurant gelegen Speelpolder in het Lage Bergse Bos!

De Koninghoeve
Midden in het mooie landschap van de Hoeksche Waard met uitzicht op de weilanden ligt De Koningshoeve. Op het heerlijke terras geniet je van het lekkere eten, de kids kunnen kiezen van het Kleine Gasten Menu. Zijn ze uitgegeten, dan op naar de trampoline en de skelterbaan!  

't Zeeltje
Op het terras van restaurant 't Zeeltje kijk je uit over het prachtige gebied van de Rottemeren. Terwijl jij daarvan geniet, kunnen de kids heerlijk spelen in het speeltuintje of een potje midgetgolfen op de naastgelegen baan.


't Zeeltje en Vroesenpaviljoen

Vroesenpaviljoen
Midden in het leuke Vroesenpark ligt het net zo leuke Vroesenpaviljoen. Een plek waar je heerlijk kunt genieten van het park én smullen van de heerlijke, verrassende gerechten.    

Parqiet
In het Euromastpark vind je restaurant Parqiet. Een heerlijk rustige plek midden in de hectiek van de stad. En terwijl jij op het terras zit of in een van de strandstoelen luiert, vermaken de kids zich in het park.   


Parqiet en Tasman.

Tasman.
Dit restaurant in Rhoon ligt prachtig, vlakbij De Grienden, de haven en de golfbaan. Je kunt hier terecht voor lunch en diner. Kids smullen van pannenkoeken, kip of pizza. Het heerlijke ijs wordt ambachtelijk in huis gemaakt! Er is een speeltuin bij het restaurant. Ook kunnen de kids klimmen in het klimbos en een potje voetgolf spelen.  

Stadsboerderij Natuurtalent
Nog een rustige plek met een heerlijk terras vind je bij Stadsboerderij Natuurtalent, gelegen aan de rand van Rotterdam. Op het terrein staan boomhutten en speeltoestellen, ook lopen er wat dieren rond. Het publiek is gezellig gemeleerd en op het heerlijke terras geniet je van lekkere biologische producten. 

Lake House
Op een prachtige plek midden in het recreatiegebied De Rottemeren ligt paviljoen Lake House. Terwijl ouders neerstrijken op het grote terras aan het water, vermaken de kids zich prima in de grote speeltuin ernaast.


Lake House en De Vreemde Vogel

De Vreemde Vogel
Echt een pareltje is De Vreemde Vogel in Vlaardingen! Op het beschutte terras aan het water is het heerlijk zitten. Op het terrein is verder ook een kinderboerderij, natuurspeeltuin, speelveld en een roeibootje. Verder vind je er ook een heel bijzonder en heel tof buitenhotel met een raket, vogelhuisjes en een vliegtuig als logeerplek! 

Het ss Rotterdam
Het Lido terras met uitzicht op de skyline van Rotterdam vind je op het dek van het stoomschip Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn. Kids kunnen er pootje baden in het bewaard gebleven zwembad (nu 40 cm diep) en de leuke Uitwaaien en Zwaaien Rondleiding door o.a. de machinekamer en op de brug doen! 

Geniet van de zon!