4 x zoet en zalig in Rotterdam

2 maart 2020
Taartjes, cake, donuts, koekjes, ijs… we zijn er dol op! Jullie ook? Dan moet je zeker even doorlezen! We hebben namelijk een aantal fijne adresjes verzameld waar zoetekauwen hun ‘sweet hart‘ kunnen ophalen bij al dat lekkers dat ze er hebben!
Je ziet ze steeds meer, de shops met zalige zoetigheden als mooi gedecoreerde donuts, zoet belegde wafels en ijscoupes die bijna te mooi zijn om op aan te vallen. Af en toe zo’n fijne traktatie is dan ook echt een feestje! We hebben vier Rotterdamse sweet hotspots hieronder voor je op een rijtje gezet.

Verwenmoment
Dit is echt het walhalla voor zoetekauwen! Bij Belicio Cheatday kun je zelf je eigen ‘cheatmomentje’ samenstellen uit 24 smaken ijs, 30 toppings, warme en koude sauzen, minimaal 5 cookie dough smaken en nog veel meer! Ook kun je er terecht voor poffertjes, sandwiches, donuts, gebak en koffie. Ze zijn het hele jaar door open en regelmatig wisselt het assortiment, voor telkens een andere cheatday!

Gracy’s zoetigheden
Tegenover back-to-the-fifty’s restaurant Gracy’s Diner zit in dezelfde stijl Gracy’s SweetHouse. IJs en diverse andere zoete zaligheden zoals wafels met toppings en vrolijk versierde donuts staan hier op het menu. En dat alles in een stijlvol interieur. Let op: ze houden een winterslaap tot maart.

De gezusters cake
De taarten en cupcakes van Sis Cakery zijn om te zien al een pláátje, en ze smaken ook nog eens verrukkelijk! De 2 zussen die de zaak runnen haalden hun inspiratie o.a. uit Engeland en Australië. Van Rainbow Cake en Unicorn Cake tot Chocolade Drip Cake, allemaal even prachtig! Ook heel tof: je kunt hier een gender reveal taart bestellen!

Koek en zo(veel meer)
Deze mag in dit rijtje niet ontbreken: de verleidelijke baksels van Koekela! In deze American-style bakery is het motto: ‘het moet vooral lekker zijn’, en dat is het ook! Ze hebben een groot assortiment koekjes, taarten, scones, muffins en bars. Schuif gezellig aan in het Koekela-café of neem je bestelling lekker mee naar huis. Thuis laten bezorgen kan ook!

Happy sweet day!