AdventuredomeTerug naar het overzicht

Een binnen- en buitenspeeltuin, escape room, laser game én glow-in-the-dark golf.. Gaaf!
Kom naar Adventuredome in Hellevoetsluis voor een geweldig leuke dag voor jong en oud! Weer of geen weer, je kunt er zowel binnen als buiten heerlijk spelen.

Indoor
Binnen geniet je van het indoorspeelparadijs. Er zijn verschillende areas voor verschillende leeftijden. Kids van 0 tot 12 jaar kunnen hier allemaal terecht. En terwijl de kinderen spelen, kunnen papa en mama ook nog even zelf bezig. Er is namelijk ook gratis Wifi!

Wil je liever iets met z'n allen doen? Doe dan glow-in-the-dark minigolf. Met kids vanaf 10 jaar kun je ook een escape room bezoeken. Zijn jullie klaar voor deze zenuwslopende uitdaging?

Outdoor
Buiten vermaak je je onder andere op de tokkelbaan, stormbaan of op het piratenschip. Papa en mama mogen toekijken vanaf het terras.

Voor meer informatie, klik je op de roze button.

PS. Kijk voor meer leuke gezinsuitjes in de categorie Eropuit!

Adventuredome

Parkweg 2
3221 LV Hellevoetsluis
Openingstijden Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag & donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag t/m zondag: 10.00 - 18.00 uur
Prijs Kidsplay in- en outdoor: Kinderen 3 t/m 11 jaar €4,95 - Mini golf €4,95 - Lasergame €6,50  - Escape room € 99,50 (2-8 personen) Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!