Dakpark RotterdamTerug naar het overzicht

Een van de coolste speeltuinen van Rotterdam, met water en onder andere een kabelbaan!
Het Dakpark Rotterdam ligt voor de helft op het dak van winkels aan de Vierhavensstraat, Bigshops Dakpark. In het dakpark ligt ook een speeltuin! Zo ga je van een glijbaan op een dijk of speel je met water in de waterspeelplaats.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, van hoog tot laag zijn er speeltoestellen. Maar de kleintjes hoeven niet naar boven. Voor hen is bij de ingang aan de Hudsonstraat een spetterende waterpaddenstoel bij de toezichtloge.

Ouders kunnen daar een ijsje kopen en het grut in de gaten houden terwijl oudere kinderen naar boven klimmen. Ze komen daar achtereenvolgens een vliegend tapijt, een buis door de aarde, uitkijktoren en kabelbaan tegen.

Meer informatie vind je via de roze button.

Alle speeltuinen bij jou in de buurt hebben wij voor je verzameld! Kijk snel op ons overzicht en je hebt gegarandeerd plezier!

Dakpark Rotterdam

Hudsonstraat 19
3025CB Rotterdam
Openingstijden Het dakpark is open tussen zonsopgang en zonsondergang Prijs Gratis toegang Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdam met kids

Rotterdam met kids

Weekendje Rotterdam met de kids gepland? Er is zoveel leuks te zien, doen en beleven in de stad! Lees hier de blog van collega Annemarie die met haar gezin een paar dagen in Rotterdam vertoefde en dé hotspots verzamelde.

Naar de stad!