icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

De UithofTerug naar het overzicht

Beleef een topdag bij De Uithof met sneeuw- en ijspret, een klimmuur, karten en games!
Je hoeft niet naar de weersverwachtingen te kijken hoor. Bij de Uithof in Den Haag weet je zéker dat er sneeuw en ijs ligt!

Op de skibaan kun je vrij skiën of snowboarden. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, reserveer dan een proefles.
Op de schaatsbaan kun je vrij schaatsen of schaatsles op echte noren nemen. Een proefles is helemaal gratis! Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er ook een schaatscursus.

Daarnaast kunnen de actievelingen en de gamers bij De Uithof helemaal los met Karten, Lasergamen, actieve games, klimmen bij de Klimmuur en nog veel meer!

In de Uithof kun je ook een heel cool kinderfeestje vieren. Je kunt bijv. skiën, schaatsen, karten, actieve games spelen en na afloop ook smullen van een lekkere Kidsmeal. Kijk gerust eens naar het uitgebreide feestjesaanbod van de Uithof.

En om het allemaal nog toffer te maken hebben ze bij de Uithof in alle schoolvakanties de Happy Kidsweken. Elke dag skiën, snowboarden of schaatsen!

Kijk voor alle informatie op de website van De Uithof via de roze button.

Tip: voor nog meer sportieve uitjes en om alvast vooruit te kijken naar de eerstvolgende Happy Kidsweek van de Uithof kijk je in onze Uitagenda.

De Uithof

Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Prijs Zie website voor kosten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden