Ga mee op ontdekkingsreis!Terug naar het overzicht

Kom naar Blijdorp, de dierentuin van Rotterdam, en maak een reis om de wereld in 1 dag.

Op poolexpeditie in Arctica, struinen op de Afrikaanse savanne, trekken door de Aziatische jungle, bijtgrage piranha's trotseren in de Amazone, duiken zonder snorkel in het Oceanium... en dat allemaal in 1 dag!

Laat je koffers en kompas thuis en ga op ontdekkingsreis in Diergaarde Blijdorp langs allerlei leuke, vreemde en bijzondere dieren. Zo sta je ineens oog in oog met een tijger, kijk je in de mooie ogen van een giraf of sta je neus aan neus met een ijsbeer.

Maar er is nog veel meer te beleven voor kids. Klik op de roze button om te ontdekken wat er allemaal nog meer mogelijk is.

Weten wat er nog meer te doen is in de omgeving? Check het eropuit overzicht op de Kidsproof website!

Diergaarde Blijdorp

Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam
Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. 

Prijs Kinderen van 3 t/m 12 jaar € 16,50. Vanaf 13 jaar € 21,-. Als je je tickets online bestelt ontvang je korting. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?