FutureLand - Maasvlakte 2Terug naar het overzicht

Ben jij er klaar voor om het land van de toekomst te bezoeken? Kom dan naar FutureLand!

Midden in het modernste havengebied ter wereld, met uitzicht op de containerterminals van de toekomst, staat informatiecentrum FutureLand. Hier is voor jong en oud van alles te zien, te doen en te leren over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2. 

Ontdek in FutureLand het fantastische uitzicht op de automatische containeroverslag en de grootste containerschepen ter wereld! 

Wil je nog dichter bij de modernste terminals in aanbouw komen, stap dan aan boord van de FutureLand Express voor een rondrit of de FutureLand Ferry voor een spectaculaire rondvaart. 

En wist je dat er ook regelmatig botten van mammoeten, reuzenherten en andere dieren worden gevonden in het opgespoten zandstrand van Maasvlakte 2? In FutureLand kun je deze gevonden fossielen bewonderen! Of ga zelf mee op fossielenexpeditie!

Voor wie trek heeft na het bezoek aan FutureLand, kan terecht bij het restaurant Eten&Drinken, met een prachtig uitzicht vanaf het buitenterras over de nieuwste en modernste haven van Rotterdam.  

Wil je ook je klas vertellen over FutureLand, dan kun je een gratis spreekbeurtbox mét mammoetbot lenen bij FutureLand. Kijk hiervoor en meer op de site voor alle informatie, klik daarvoor op de roze button.

Lekker uit eten in Rotterdam met de kids? Kijk op Kidsproof.nl voor een overzicht van kindvriendelijke restaurants

Futureland

Europaweg 902
3199 LC Maasvlakte Rotterdam
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag (1 mei t/m 1 oktober) en zondag van 11.00 - 17.00 uur

 

 

Prijs Toegang gratis - FutureLand Express €5,75 p.p. - FutureLand Ferry €8,75 p.p Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in coronatijd

Sinterklaas in coronatijd

Vanwege de maatregelen kan Sinterklaas zijn verjaardag dit jaar niet zo groots vieren als andere jaren. Met deze 23 toffe tips komen jullie in ieder geval wél alvast helemaal in sinterklaasstemming! Van aftelkalender tot raamsjablonen!

Naar de tips!