Speelpolder Bergse ValleiTerug naar het overzicht

Zin in een potje ravotten? Leef je uit in Speelpolder Bergse Vallei in 't Lage Bergse Bos Bergschenhoek.
Klimmen, klauteren, ontdekken en spelen? Dat is wat kinderen willen toch? In Speelpolder Bergse Vallei in het Lage Bergse Bos is dat wat kinderen kunnen doen!

Zo is er een avontuurlijke kruip-door-sluip-door-route aangelegd die langs en door het water gaat. Je kunt er in één van de klimbomen klimmen, je evenwicht testen op de balken van het evenwichtsparcours of met water en modder spelen in de kleine speelwaterbaai. 

Misschien durf je over de loopbrug of over de stapstenen. Houd jij droge voeten?

Voor de wat kleinere kinderen is er een waterspeeltuin bij het restaurant te vinden. De Speelpolder ligt namelijk naast familierestaurant Bergsche Plas. Uitgespeeld? Kom dan hier lekker een pannenkoek eten of vaar nog even in een fluisterbootje.

Doe je oude kleren aan en beleef de natuur in de achtertuin van Rotterdam. Meer informatie vind je op de website. Klik hiervoor op de roze button 'Naar website'.

Speelpolder Lage Bergse Bos

Rottebanddreef 50
Bergschenhoek
Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig? Of heb je in de zomervakantie een jarig en vier je het kinderpartijtje nu alvast? Hier vind je heel veel superleuke kinderfeestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes