Speelpolder Het WIJlandTerug naar het overzicht

Slootjes springen, bruggen bouwen.. kom lekker ravotten in Speelpolder Het WIJland.
Aan de rand van Schiedam in het Midden-Delftland ligt de speelpolder Het WIJland. Hoe je er komt? Via een trekvlot! Spannend en goed voor je spierballen. 

Er zijn verschillende manieren om de sloten over te steken, via boomstammen, slingertouwen en uiteraard wat je zelf kunt verzinnen. Er is een mini-strandje en een ruim aanbod aan speelwater. 

De locatie is bijzonder omdat het een archeologische vindplaats is. Hier zijn resten gevonden van oude nederzettingen van lang, lang geleden. 

Een heerlijke plek om lekker hutten te bouwen en om gewoon lekker je gang te gaan!

En als je het Beleefpad volgt met nog meer leuke spel- en klimelementen, kom je terecht bij Natuurspeeltuin Kethelpoort!

Tip: neem zelf wat te eten en drinken mee, want er is geen horeca in de buurt. Of kijk in de categorie Uit Eten voor kindvriendelijke restaurants in de buurt!

Speelpolder Het Wijland

Tegenover De Velden aan de Harreweg
Schiedam
Openingstijden Het hele jaar! Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op safari!

Op safari!

Ga deze zomer mee op safari… door de mais! Haal bij Boerderij Het Lansingerland een rugzakje op met drinken, een appel en een reisgids en volg de spannende route door de mais! Uitgespeurd? Neem een kijkje in de koeienstal. Je mag de koeien voeren!

Laarzen aan en gaan!