Overnachten bij de boer!Terug naar het overzicht

Boerderij Bouwlust ligt in een prachtige omgeving. Kom kamperen of verblijf in één van de appartementen.
Boerderij Bouwlust ligt in het afwisselende polderlandschap van Midden Delfland. Vlakbij de grote steden Delft, Den Haag en natuurlijk Rotterdam. Midden Delfland is een open poldergebied en is ruim 6000 m2 groot! 

Tussen de mooie dorpen Maasland en Schipluiden stroomt het water 'de Gaag' met de naastgelegen weg 'de Oostgaag'. Hier vindt je op nr. 31 Hoeve Bouwlust. Er is hier van alles te beleven zoals kaarsen maken en boerengolf.

Hoe leuk dat je hier ook kunt logeren! Boek een plekje op de camping of verblijf in één van de vier appartementen. Wil je meer informatie over het logeren op deze boerenlocatie, kijk dan op de website via de roze button.

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in en om Rotterdam, bekijk dan ons overzicht van kindvriendelijke restaurants eens!

Hoeve Bouwlust

Oostgaag 31
3155 CE Maasland
Openingstijden Appartementen zijn te boeken per weekend of per midweek. Voor één of twee nachten alleen last minute. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?