icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Escape BusTerug naar het overzicht

Klaar voor een echte uitdaging? Kun jij ontsnappen uit de enige en echte Escape Bus?
Je stapt in de bus, gaat zitten en dan vertrekt de bus. Je zit opgesloten en ontsnappen lijkt onmogelijk. Dus wat nu?

In een groep van maximaal 6 personen heb je een uur de tijd om te ontsnappen. Dit vergt natuurlijk wel opperste concentratie, denkvermogen, stalen zenuwen en het vermogen om samen te werken. Lukt het je om binnen een uur uit deze bus te ontsnappen?

Hoe gaat het in z'n werk? Je wordt ontvangen met een gratis drankje, waarna je uitgelegd krijgt hoe het spel gaat verlopen. Wel handig om de spelregels van te voren te weten, toch? Na maximaal een uur is het spel afgelopen en kun je nog even je ervaringen bespreken. 

In principe is de minimum leeftijd 12 jaar, maar of de Escape Bus geschikt is voor jongere spelers is voor iedereen anders. Wij denken dat kinderen van 10 jaar het ook leuk zullen vinden. Twijfel je? Neem dan contact op met de Escape Bus, ze denken graag met je mee.

Lijkt je dit een spannende uitdaging? Reserveer dan via de speciale Escape Bus website. Klik hiervoor op de roze button 'Naar website'. 

Binnenkort een kinderfeestje te vieren? Kijk dan eens in ons overzicht met superleuke kinderfeestjes.Hoeve Bouwlust

Oostgaag 31
3155 CE Maasland
Openingstijden Duur: maximaal 1 uur. 30 minuten voor aanvang aanwezig zijn. Prijs Vanaf € 99,- (max. 6 personen) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden