icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Huis Van GijnTerug naar het overzicht

In Dordrecht staat Huis Van Gijn... Neem een kijkje in 1900 en ervaar hoe het leven was.
Hoe zag een werkdag van een dienstmeid eruit? Wat stond er op het menu? En hoe dek je een tafel? Neem een kijkje in het leven van een familie op stand rond 1900 in Huis Van Gijn.

Hier staat de tijd al ruim een eeuw stil. Het is het voormalige woonhuis van Simon van Gijn (1836-1922). Wie door zijn huis dwaalt, waant zich honderd jaar terug in de tijd. Het lijkt net alsof ze ieder moment thuis kunnen komen.

Ontdek het met een van de spannende audiotours. Of leen de tablet bij de balie en ontdek het Huis via de app. Je kunt ook een speurblad kopen voor €1. Dat maakt de tocht nog spannender.

Meer informatie? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: Huis Van Gijn organiseert ook leuke kinderactiviteiten. Kijk maar in de Uitagenda!

Huis van Gijn

Nieuwe Haven 30
3311 AP Dordrecht
Openingstijden Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur Prijs Kinderen t/m 12: gratis - Kinderen 13 t/m 18: €3,50 - Volwassenen: €10 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden