Speeltuin met een verhaalTerug naar het overzicht

Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park of sla een balletje bij Jurassic Golf.
Ga op avontuur als Ranger in het Dino Experience Park! Spelenderwijs leer je hier van alles over de dieren die miljoenen jaren geleden de aarde bevolkten. 

Volg de leuke en leerzame speurtocht langs 70 levensechte dino's. Spot de lange nek van de Diplodocus en luister naar het gegrom van de T-Rex in het Dino Experience Park. Graaf zelf een dinoskelet op, doe mee met Jurassic Gym, leef je uit in de Jump Zone of speel minigolf tussen de dinosaurussen. 

Ook kan er lekker gespeeld worden in de grote speeltuin op het middenterrein van het park: uitkijktoren met glijbaan, hindernisparcours, schommels, kabelbaan en nog veel meer speeltoestellen!  

In het andere deel van het park kun je tussen de levensechte dino's en fossielen een potje minigolf spelen bij Jurassic Golf, als je durft! Een leuke 18-holes adventure golfbaan met uitdagende holes, stroompjes, een grot en watervallen!     

Er valt voor jong en oud genoeg te beleven in het Dino Experience Park! Voor meer informatie klik je op de roze button.

Uit eten met de kids? Check de kindvriendelijke restaurantjes!

Dino Experience Park en Jurassic Golf

Sluisdijk 15
2809 NA Gouda
Openingstijden Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur
In de vakanties zijn er ruimere openingstijden, check hiervoor de website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdams fietsfeest!

Rotterdams fietsfeest!

De grootste wedstrijd in het vrouwenwielrennen begint op 12 augustus in Rotterdam, maar de komende tijd kan je al meegenieten van dit (fiets)feest in de Rotterdamse wijken. Laat je fiets pimpen door graffiti-artiesten, volg een BMX Clinic, doe de virtuele Tour de France en meer!

Check hier data & locaties