Ouddorp strandTerug naar het overzicht

Kilometers strand aan zowel de Noorzee als het Grevelingenmeer!
Prachtige duinovergangen, fantastische voorzieningen en bij alle Noordzeestranden in Ouddorp gratis parkeren! (Te) druk op een mooie zomerdag? Je moet het met eigen ogen gezien hebben: ga een willekeurige strandovergang over, wandel vijf minuten naar links of rechts en je zit bijna alleen op het strand; ongelofelijk!

Ouddorp heeft door zijn ligging op de kop van Goeree-Overflakkee rondom vele kilometers strand, waar het heel goed vertoeven is. Er zijn een aantal stukken breed strand aangewezen, waar goed gevliegerd kan worden.

Grote delen van het strand worden door de reddingsbrigade bewaakt. Het Ouddorpse strand is niet alleen geliefd bij zonaanbidders uit binnen- en buitenland, maar ook allerlei wind- en watersporters weten de kust het hele jaar door te vinden.

Ouddorp grenst aan de Noordzee, maar ook aan het Grevelingenmeer. Over het algemeen gaan dagjesmensen en toeristen naar het Noordzeestrand, terwijl gezinnen met jonge kinderen vaker kiezen voor het Grevelingenmeer.

Op Kidsproof vind je een uitgebreide Uitagenda. Je hoeft je dus nooit meer te vervelen!

Strand van Ouddorp


Ouddorp
Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

28 winterse Zuid-Holland uitjes

28 winterse Zuid-Holland uitjes

Winter in Zuid-Holland! Potje curling? Als marinier op missie? Je uitleven in een toffe jumphal? Of juist creatief aan de slag? In onze provincie is zóveel te beleven! Hieronder vind je 28 superleuke Kidsproof-tips in Zuid-Holland waar wij het winterwarm van krijgen...

Eropuittips in Zuid-Holland