Boerderij De Kleine DuikerTerug naar het overzicht

Krijg een goed beeld van de vroegere bedrijvigheid van een boerderij!
Het landgoed De Kleine Duiker heeft de vorm van een levend landbouwmuseum met daarbij een kinderboerderij. De boerderij werkt in vol bedrijf, zoals men die vijftig jaar geleden op het eiland IJsselmonde aantrof.

Het landgoed heeft zowel een creatieve als educatieve en maatschappelijke functie voor de regio. De naam 'De Kleine Duiker' is afkomstig van de eeuwenoude, historische watergang die aan de zuidkant langs het landgoed stroomt.

Bezoek op de kinderboerderij de vlindertuin, aai de konijnen en bekijk de andere dieren als koeien, geiten en meer! Ontdek jij alle zeldzame huisdierrassen die hier rondlopen? Meer informatie hierover en over de kinderboerderij vind je op de website via de roze button!

Superleuk! Wil jij elke dag naar de kinderboerderij? Kijk dan in ons overzicht en ga elke dag naar een andere kinderboerderij!

Kinderboerderij De Kleine Duiker

3e Barendrechtseweg 511
2991 SH Barendrecht
Openingstijden Dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 8:00 - 16:30 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden