Kinderboerderij De MolenweiTerug naar het overzicht

Een multifunctionele kinderboerderij in Rotterdam Charlois, met kippen, koeien, ganzen en meer!
Op de Molenwei is een groot aantal dieren te zien zoals die op de traditionele Nederlandse boerderijen voorkomen. Zo zijn er o.a. koeien, geiten, schapen, ezels, varkens, kippen, ganzen, eenden en konijnen.

Waarom geeft een koe melk? Hoe komt een ei in de winkel? Waar komt vlees vandaan? Op zich logische vragen, maar voor veel stadskinderen niet. Dankzij de dieren krijgen ze inzicht in voedsel afkomstig van de agrarische sector.

Naast dieren beschikt de kinderboerderij over een prachtige heemtuin, educatieve tuinen en een lescentrum. Meer weten over de kinderboerderij? Klik dan op de roze button!

Een compleet overzicht van leuke uitjes met dieren vind je in ons overzicht bij de categorie eropuit!

Kinderboerderij De Molenwei

Brammertstraat 10
3084 RV Rotterdam
Openingstijden Maandag t/m zondag geopend van 8.30 uur tot 16.30 uur. Op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag is de boerderij gesloten. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in de Kunsthal

Vakantie in de Kunsthal

Ga met de leuke Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Maak met illustrator Mark Jansen een fantasiedier en ga aan de slag in het KunsthalLAB. En komen jullie ook samen een beeldverhaal maken bij See you later, Illustrator?

Zoveel leuks te doen!