Een beestenboel!Terug naar het overzicht

Op kinderboerderij De Oedenstee vind je heel veel landbouwhuisdieren om mee kennis te maken!
Op de boerderij zijn een uitbereid aantal landbouwhuisdieren te zien, zoals die op een traditionele Nederlandse boerderij voorkomen. Zo zijn er koeien, geiten, schapen, eenden, kippen, pauwen, een paard en een ezel, en konijnen en cavia’s, die een eigen dorp hebben. 

Vooral in het voorjaar is er veel te zien, dan worden de jonge dieren geboren. Ook in de andere seizoenen is een bezoek de moeite waard, de bomen en beplanting laten duidelijk de jaargetijden zien.

Bezoek ook de jaarlijks terugkerende activiteiten. Voor de allerkleinsten zijn er enkele speeltoestellen en kleine tractors. Meer weten over de kinderboerderij? Klik dan op de roze button!

Tip: Ben jij ook zo gek op dieren en kun je er geen genoeg van krijgen? Kijk dan in ons overzicht van dierenuitjes en bezoek alle dieren in Rotterdam en omstreken!

Kinderboerderij De Oedenstee

Marthalaan 46
3194 EH Hoogvliet
Openingstijden Elke dag van 08.30 – 16.30 uur. Gesloten op 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?