Mariniers op Missie (8+)Terug naar het overzicht

Ga met je 'team' op missie bij de interactieve experience Mariniers op Missie!
In de experience 'Mariniers op Missie' in het Mariniersmuseum in Rotterdam ervaar je wat mariniers meemaken als ze worden uitgezonden op missie!

In deze interactieve opstelling ga je samen met je team - je familie of vriendjes - op een missie! Luister naar de briefing en ga samen op pad door het museum. Het is bijna een soort escaperoom! Ieder teamlid heeft een rang en bijbehorende taken. Op je pad komen spannende projecties, realistische scenario's en opdrachten. Zo leer je hoe het is om als marinier op missie te gaan en welke skills je daarvoor moeten hebben! Lukt het jullie door goed samen te werken de missie tot een succes te maken? 

De experience is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Leuk feit: Mariniersmuseum won zilver in de ANWB-verkiezing Het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2021 én is wederom verkozen tot super kidsproof museum door Museumkids! ! 

Tip: in de museumwinkel worden allerlei stoere items verkocht, zoals een kompas, veldfles, maar ook de Sluban Army lijn. Dat is Lego maar dan anders, je bouwt ermee je eigen transport helikopter, jachtvliegtuig en staaljager, tank, hummer of armoured car.

Kijk voor alle info op de website van het Mariniersmuseum. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Mariniersmuseum

Wijnhaven 7-13
3011 WH Rotterdam
Openingstijden Di - vrij  10:00 tot 17:00 uur
Za & zo 11:00 tot 17:00 uur
Prijs Zie website Mariniersmuseum Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

De leukste binnenspeeltuinen in en om Rotterdam

Bij deze leuke binnenspeeltuinen en overdekte speelparadijsen in de omgeving van Rotterdam kunnen de kids zich heerlijk uitleven. Ballenbak, glijbanen, peuterhoek, bouwblokken en nog veel meer voor een ochtend of middag speelpret.

Dit zijn ze!