icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Kom een balletje slaan!Terug naar het overzicht

Aan de voet van de Euromast is het altijd gezellig midgetgolfen bij Midgetgolf Parkhaven!
Midget Golfbaan Parkhaven is gelegen op een prachtige en romantische plek midden in de bruisende stad Rotterdam. Verscholen tussen het loof, naast het schitterende park en aan de voet van de Euromast.

Kom midgetgolfen of lekker genieten van een hapje en een drankje op het zonnige terras. Op de menukaart vind je altijd iets voor een heerlijke lunch, diner of gewoon een tussendoortje na een inspannend rondje midgetgolf.

Voor kinderen tot 4 jaar zijn er leuke speelgoedsticks waarmee ze op hun manier ook lekker mee kunnen doen. De 18-holes speel je in ongeveer 1 uur en een kwartier. Meer weten over de baan? Kijk dan op de website!

Tip: kijk ook eens naar de leuke arrangementen of de handige combinaties met bijvoorbeeld Lasergame Rotterdam of een andere Eropuittip.

Midgetgolfbaan Parkhaven

Parkhaven 22
3016 GM Rotterdam
Openingstijden Kijk op de website voor de variabele openingstijden! Prijs € 7,50 per persoon vanaf 4 jaar. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tof vertelfestival!

Tof vertelfestival!

Kinderen hangen aan de lippen van de vertellers tijdens het superleuke Vertelfestival (4+) op 22 en 26 september in Bibliotheek Rotterdam! Ze beleven de grappigste, spannendste en mooiste avonturen, al luisterend naar verhalen van over de héle wereld! Gaan jullie mee op avontuur?

Check locaties en tijden