Net AdventureTerug naar het overzicht

Net adventure: een opwindend en en avontuurlijk concept op grote hoogte!
Outdoor Valley heeft een toffe activiteit voor de actieve kinderen: Net adventure. Klauter het parcours in en spring, meters boven de grond, zo hoog als je kan. Geniet van het uitzicht vanuit de uitkijktoren of zoef via één van de glijbanen weer terug naar vaste grond. 

Doordat er ook netten aan de zijkanten zitten hoef je niet bang te zijn dat je verkeerd terecht komt. Net Adventure is voor iedereen toegankelijk, maar vooral bedoeld voor kinderen van 5 t/m 14 jaar


Trek gekregen van het klauteren? Geniet van de speciale kids-specials bij Restaurant De Pannenkoekhut.

Combiticket
Net Adventure is ook heel leuk om te combineren met tuben bij Outdoor Valley! Vinden de kids het helemaal te gek? Je kunt ook een jaarkaart Tuben en Net Adventure kopen!  

Meer weten of boeken? Klik op de roze button!

Tip: check ook de blogs van Kidsproof Rotterdam

Outdoor Valley Wintersport

Rottebanddreef 10
2661 JK Bergschenhoek
Openingstijden Woensdag t/m zondag Prijs Zie website van Outdoor Valley, klik op de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!