Naar de bios!Terug naar het overzicht

Bij Pathé in Rotterdam kun je de nieuwste kinderfilms bekijken. En ga ook eens naar de kleuterbios!

Voor € 6,50 per kind lekker een middagje met je kids naar de film? In de twee Pathé bioscopen in Rotterdam worden de nieuwste kinderfilms vertoond. In de vakanties zijn er vaak ook extra kinderactiviteiten, zoals schminken en een spannende speurtocht.

Of ga met je kleuter naar de Pathé Kleuterbios! Tijdens de vertoonde kinderfilm staat het geluid wat zachter en gaat het licht niet helemaal uit. Ook krijgt je kind een kleurplaat en een heus diploma! Een tickets kost € 8,-, dat is inclusief een Pathe Kids Combo (drankje, popcorn, zacht snoep en een cadeautje) of koffie/thee met iets lekkers voor jou. 

Een los kinderkaartje kost € 6,50. Je kunt ook nog kiezen voor het voordelige Familieticket: 4 tickets voor € 7,- p.p. (2 volw., 2 kids). 

Voor of na de film bij Pathé Schouwburgplein kun je bovendien gezellig iets eten of drinken in Charlie's, de nieuwe fast dining en lunchgelegenheid in de bioscoop. Pizza's, sandwiches, salades en flammkuchen worden er vers gemaakt. En er staat nog meer lekkers op de kaart! 

Tip: je kunt bij Pathé ook je kinderfilmfeestje vieren! 

In Rotterdam kun je kiezen uit twee bioscopen: Pathé De Kuip en Pathé Schouwburgplein. Bekijk de filmagenda op de website van Pathé, klik hiervoor op de roze button. 

Trek gekregen na het film kijken? Kijk op Uit eten voor de leukste kindvriendelijke restaurants in de buurt.  

Pathe Schouwburgplein en Pathe De Kuip


Openingstijden Klik op de roze button om de site te checken voor de bioscoopagenda en de Kleuterbios. Prijs Een kinderticket t/m 11 jaar kost € 6,50 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?