icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Sightseeing RotterdamTerug naar het overzicht

Net als in alle grote steden kun je nu ook Rotterdam ontdekken vanuit een cabriobus.
Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Stap in en ontdek Rotterdam vanuit een cabriobus zoals je in alle grote steden ziet. Met deze cabriobus rij je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. 

Zo kom je langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. De tocht duurt een uur en tijdens de rit hoor je van alles over de highlights van Rotterdam door de audiotour (6 talen).

Aangeraden wordt om de tickets online te boeken. Zo ben je zeker van een plaats en het is bovendien goedkoper. Wat ook leuk is, boek een combinatieticket! Bijvoorbeeld de Sightseeing Tour in combinatie met lasergamen, pannenkoekenboot of Splashtours. Kijk op de site voor de vele combinaties die je kunt boeken. Klik hiervoor op de roze button.

Volg je ons al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips met je te delen!

Sightseeing Rotterdam

Parkhaven 9
3016 GM Rotterdam
Openingstijden Zie website Prijs Per persoon € 19,50 - kinderen 4 tot 11 jaar € 10,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomervakantietips!

De leukste zomervakantietips!

Voor iedereen die deze zomer in de regio Rotterdam verblijft, voor vakantie of thuis, hebben we de leukste vakantietips en dagjes uit verzameld! Jullie kunnen er de hele zomer mee vullen!
Fijne zomervakantie!

Naar de vakantietips