De BeestenboelTerug naar het overzicht

Hang lekker de beest uit in Speelparadijs De Beestenboel in Vlaardingen! Leuk voor alle leeftijden!
Beleef de spannendste avonturen in Speelparadijs De Beestenboel in Vlaardingen!

Beklim de super hoge klimtoren, speel in de ballenbak, spring tot je hoogtevrees hebt op de trampolines of voetbal op hoogte in de arena. Met 1000m2 aan speelplezier is er altijd wat leuks te doen!

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zij kunnen spelen op het 3 verdiepingen tellend speeleiland met onder andere glijbaantjes, soft play dieren en een mini ballenbak. Alles uiteraard op extra zachte vloermatten.

En als ouder hoef je je ook niet te vervelen. In Speelparadijs De Beestenboel heb je gratis wifi. Handig voor als je nog wat werk wilt afmaken.

Meer info? Klik op de roze button.

PS. Kinderen t/m 3 jaar kunnen doordeweeks (mits het geen vakantie/feestdag is) tot 11.30 uur voor maar €5 naar binnen!

Speelparadijs De Beestenboel

Zwanensingel 9
3136 GZ Vlaardingen
Openingstijden Maandag t/m zondag van 10:00 - 18:00 uur (gesloten op 25 december en 1 januari) Prijs Kinderen tot 1 jaar en ouders/begeleiders gratis - Kinderen 1 t/m 12 jaar €7,50 Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op safari!

Op safari!

Ga deze zomer mee op safari… door de mais! Haal bij Boerderij Het Lansingerland een rugzakje op met drinken, een appel en een reisgids en volg de spannende route door de mais! Uitgespeurd? Neem een kijkje in de koeienstal. Je mag de koeien voeren!

Laarzen aan en gaan!