Stedelijk Museum SchiedamTerug naar het overzicht

Het Stedelijk Museum Schiedam heeft regelmatig superleuke activiteiten voor het hele gezin!
In dit museum hebben ze ook aan de kleine bezoekers gedacht. Hoe laat je kinderen kennismaken met kunst? Regelmatig zijn er daarom leuke activiteiten en kunnen kinderen zelf kunst maken in het Atelier!

Inloop Atelier
Vanaf 15 mei staan elke zondagmiddag (van 12.00 tot 16.00 uur) de deuren van het vernieuwde Atelier voor jullie open. Kies zelf een thema of ga aan de slag met een uitdaging die de museumdocent heeft bedacht. Wie weet ga je na afloop met je eigen kunstwerk naar huis! 

Familieworkshops
Vanaf 21 mei t/m 2 juli 2022 kun je met het hele gezin iedere zaterdagochtend meedoen aan een leuke familieworkshop. Het is voor kinderen vanaf 4 jaar en t/m 7 jaar dient er een volwassene mee te gaan. Samen met een museumdocent ga je eerst in het museum kunst kijken en onderzoeken! Om daarna in het atelier zelf een eigen werk te gaan maken. Elke week staat een andere tentoonstelling of kunstwerk centraal.

Heb je je vooraf niet aangemeld check dan bij de kassa of er nog plek is.

Nieuwsgierig? Kijk op de website voor meer informatie. Klik hiervoor op de roze button.

Tip: Je kunt in het Stedelijk Museum Schiedam ook je kinderfeestje vieren

Foto's: Aad Hoogendoorn

Stedelijk Museum Schiedam

Hoogstraat 112
3111 HL Schiedam
Openingstijden Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur Prijs Kinderen/jeugd tot en met 18 jaar gratis; volwassenen € 12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!