StreekmuseumTerug naar het overzicht

Bekijk de schatten van vroeger en ga terug naar de tijd van Ot en Sien in Streekmuseum Krimpenerwaard!
Streekmuseum Krimpenerwaard is gevestigd in een monumentale 17e eeuwse Halleboerderij. Op het prachtige boerenerf staan o.a. een wagenschuur en een klompenmakerij. Binnen proeft men de tijd van weleer.

Dit museum is een hartstikke leuke plek voor kinderen en zeker de moeite van het bezoeken waard. Tijdens het museumbezoek speuren kinderen over het museumerf en spelen met echt ouderwets buitenspeelgoed. Weer eens wat anders dan de IPad! Of koop snoepjes uit grootmoeders tijd in het Oudhollandse winkeltje.

Je kunt in de koffiehoek even lekker genieten van een bakje koffie met wat lekkers, terwijl de kinderen lekker aan het buitenspelen zijn!

Verder kunnen kinderen deelnemen aan workshops, zoals fotolijstjes en klompschuitjes beschilderen of schatkistjes maken. Kosten: vanaf € 5,-. Ook kunnen ze een speurtocht doen door de buitengebouwen. Kosten: €0,50.

Meer informatie over dit museum vind je op de website. Klik hiervoor op de roze button!

Tip: Wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren? Kijk op Kidsproof voor onze tips met leuke verjaardagsfeestjes!

Streekmuseum Krimpenerwaard

IJsseldijk 312
2922 BM Krimpen a/d IJssel
Openingstijden Dinsdag t/m zaterdag: 14.00 - 17.00 uur. 
Groepen op afspraak.
Prijs Zie overzicht en website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes op een rij!

De leukste kinderfeestjes op een rij!

Is je kind binnenkort jarig? Of heb je in de zomervakantie een jarig en vier je het kinderpartijtje nu alvast? Hier vind je heel veel superleuke kinderfeestjes, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Naar alle feestjes