icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Speelnatuur TiengemetenTerug naar het overzicht

Een ruig dagje uit voor het hele gezin. Hoe ben jij in het wild? Ontdek het in Speelnatuur Tiengemeten!

Kom naar de coolste speelplek van Nederland! Maar liefst negen voetbalvelden vol blubber, bomen, beekjes en beesten. Hutten bouwen, dammen leggen in de beek, kikkers besluipen, dwalen in het doolhof, door tunnels kruipen... dat kan allemaal op de verschillende speeleilanden en in Waterrijk.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Met water, zand, flauwe oevers en ondiepe beekjes is Ukkie-eiland een natuurparadijs voor de allerkleinsten. Ouders houden makkelijk toezicht terwijl de peuters en kleuters spetteren op de schildpadfontein of waden door het ploeterbeekje. 

Het houten paviljoen biedt beschutting tegen zon en wind, en is een prima basiskamp voor jonge avonturiers. Douches, toiletten en een kiosk om iets te eten en te drinken zijn vlakbij.

Klik op de roze button om je reis alvast uit te stippelen op de plattegrond van Tiengemeten! 

Speelnatuur Tiengemeten ligt op een eiland. Er vaart een pont waarmee je er naar toe kunt varen. Je kunt de tickets online bestellen bij Natuurmonumenten (via roze button) om onnodig wachten te voorkomen.

Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

Tiengemeten

Tiengemeten 1
3284 BE Tiengemeten
Openingstijden

Woensdag van 13.00 - 17.00 uur.

Zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties is Tiengemeten behalve maandag op alle dagen geopend van 10.00 -17.00 uur.

Van 1 november tot 1 april is Speelnatuur Tiengemeten gesloten.

Prijs Tot 2 jaar gratis. Kids van 2 t/m 12 jaar € 5,-. Vanaf 13 jaar betaal je € 3,-. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op vakantie in Rotterdam

Op vakantie in Rotterdam

Ga met je Jeugd Vakantiepaspoort op vakantie in je eigen stad! Met het paspoort krijgen kids in de vakantie gratis entree of korting bij maar liefst 161 bestemmingen. Maak online alvast een digitaal paspoort aan én een lijstje met je favoriete bestemmingen.

Een zomer lang plezier!