Speelnatuur TiengemetenTerug naar het overzicht

Een ruig dagje uit voor het hele gezin. Hoe ben jij in het wild? Ontdek het in Speelnatuur Tiengemeten!

Kom naar de coolste speelplek van Nederland! Maar liefst negen voetbalvelden vol blubber, bomen, beekjes en beesten. Hutten bouwen, dammen leggen in de beek, kikkers besluipen, dwalen in het doolhof, door tunnels kruipen... dat kan allemaal op de verschillende speeleilanden en in Waterrijk.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Met water, zand, flauwe oevers en ondiepe beekjes is Ukkie-eiland een natuurparadijs voor de allerkleinsten. Ouders houden makkelijk toezicht terwijl de peuters en kleuters spetteren op de schildpadfontein of waden door het ploeterbeekje. 

Het houten paviljoen biedt beschutting tegen zon en wind, en is een prima basiskamp voor jonge avonturiers. Douches, toiletten en een kiosk om iets te eten en te drinken zijn vlakbij.

Klik op de roze button om je reis alvast uit te stippelen op de plattegrond van Tiengemeten! 

Speelnatuur Tiengemeten ligt op een eiland. Er vaart een pont waarmee je er naar toe kunt varen. Let op: je moet de tickets van tevoren online bestellen bij Natuurmonumenten (via roze button).

Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben zoveel leuke tips om te delen!

Tiengemeten

Tiengemeten 1
3284 BE Tiengemeten
Openingstijden

Woensdag van 13.00 - 17.00 uur.

Zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties is Tiengemeten behalve maandag op alle dagen geopend van 10.00 -17.00 uur.

Van 1 november tot 1 april is Speelnatuur Tiengemeten gesloten.

Prijs Tot 2 jaar gratis. Kids van 2 t/m 12 jaar € 5,-. Vanaf 13 jaar betaal je € 3,-. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?