Badhotel RockanjeTerug naar het overzicht

Op nog geen 20 kilometer van Rotterdam midden in de prachtige natuur ligt Badhotel Rockanje.
Logeren tussen de duinen en het bos, met het strand op loopafstand? Kom naar Badhotel Rockanje, een prachtig verbouwd en helemaal in lodge-stijl uitgevoerd logeeradres. De vierpersoons-familieappartementen zijn ideaal voor gezinnen.

Voor kinderen is het hier fantastisch! Bruintje de Beer hangt boven je bed en houdt 's nachts de wacht. Er is een groot zwembad (met ligstoelen voor papa en mama) en een heuse boomhut. In de brasserie van het hotel kun je je indianenhart ophalen. Zo is er de 'Indianen Menukaart' met daarop Roodhuidsoep, Boomstammen met frietjes en ijskoude Berenklauwen, er is een grabbel(ton)boom, een computer en een speelhoek. Buiten staat een echt Tipi en voor de grotere kinderen is er een all weather tennisbaan.

Ook in de omgeving is genoeg te beleven! Lekker struinen door de duinen of samen het Kabouterpad lopen. Openluchtmuseum De Duinhuisjes en Futureland liggen in de buurt.   

Wil je meer informatie of meteen boeken? Klik op de roze button.

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in en om Rotterdam, bekijk dan ons overzicht van kindvriendelijke restaurants eens!Badhotel Rockanje

Tweede Slag 1
3235 CR Rockanje
Prijs Voor prijzen en reserveren zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in coronatijd

Sinterklaas in coronatijd

Vanwege de maatregelen kan Sinterklaas zijn verjaardag dit jaar niet zo groots vieren als andere jaren. Met deze 23 toffe tips komen jullie in ieder geval wél alvast helemaal in sinterklaasstemming! Van aftelkalender tot raamsjablonen!

Naar de tips!