Bounce ValleyTerug naar het overzicht

In dit gigantische Airpark in Capelle aan den IJssel kun je springen, klimmen, glijden en nog veel meer!
Bounce Valley is het grootste Airpark van Nederland. Het park is net onder de grens van gemeente Rotterdam gelegen, in Capelle aan den IJssel. 

Bounce Valley is een paradijs voor kinderen. Het Airpark bestaat uit meerdere verhogingen, obstakels, games en hindernissen en beslaat ruim 1500 vierkante meter. In een gigantische hal verrijst een luchtkussen waar je lekker indoor kan springen, klimmen en glijden. Ook is er een hindernisbaan, een wipe-out, een ninja-run en zijn er klimmuren en glijbanen. In totaal bijna 30 onderdelen!

Van al dat bouncen zou je het zomaar heel warm kunnen krijgen, maar gelukkig is er airco aanwezig.Extra fijn voor de kleintjes: voor kinderen tot zeven jaar zijn er speciale tijden om rustig en veilig te kunnen ‘bouncen’.

Honger en dorst gekregen na al dat springen? Dan kan je wat lekkers halen in het restaurantje. 

Kom je ook bouncen? Klik op de roze button voor meer info!

Tip: bekijk ook de Blogs voor leuke tips en activiteiten!

Bounce Valley

Lylantse Baan 3
2908 LG Capelle aan den IJssel.
Openingstijden Woensdag t/m zondag Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerfestijn!

Zomerfestijn!

Vier op 4 juni in Huis Van Gijn het Zomerfestijn mee, een feest zoals het 100 jaar geleden werd gehouden! Met spelletjes, picknick, verkleedkostuums en personages uit 1900 die vertellen hoe zo’n deftig tuinfeest verliep. Kids kunnen een kinderfeestje winnen!

Zijn jullie erbij?