Prison GolfTerug naar het overzicht

Sla jezelf in 10 holes uit de gevangenis op de avontuurlijke midgetgolfbaan bij Fun Village Rotterdam!
Midgetgolfen met een spannende twist? Kom samen een potje Prison Golf doen bij Fun Village Rotterdam. Ga samen de uitdaging aan en sla jezelf in 10 holes de gevangenis uit!

Prison Golf

Prison Golf is een avontuurlijke Midgetgolfbaan volledig in het thema van de gevangenis. Het doel is om jezelf de gevangenis uit te slaan! Hoe? Door op 10 holes met zo min mogelijk slagen zoveel mogelijk punten te behalen.

Ervaar de unieke en verrassende elementen bij deze levendige Midgetgolfbaan. Sta er niet gek van te kijken als je ineens rook en spannende lichteffecten ziet of een hond hoort blaffen. Ga de strijd aan en scoor zoveel mogelijk punten!

Spinners
Geef de spinners een draai en ervaar Prison Golf op een nog leukere, gekkere en unieke manier! De spinners geven je diverse opdrachten waardoor het 'putten' van de golfbal moeilijker wordt. Denk hierbij aan 'putten' met je linkerhand of één oog dicht. Dit geeft het golven een extra orginele draai.

Voor meer info en tickets druk je op de roze websitebutton.

Tip: wil jij onze leuke tips in je mailbox ontvangen? Meld je even aan dan mis je niks!

Fun Village Rotterdam

Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam
Openingstijden Woensdag 13:00 – 20:00 uur
Donderdag 13:00 – 20:00 uur
Vrijdag 13:00 – 21:00 uur
Zaterdag 13:00 – 21:00 uur
Zondag 13:00 – 20:00 uur
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?