Speelpolder PolderrijkTerug naar het overzicht

Heerlijk je gang gaan in de natuur! Bij Polderrijk kom je gegarandeerd met een vieze broek thuis.
Slingeren met een slingertouw over de sloot of een hut bouwen in het avonturenbos? Dat kan allemaal in Speelpolder Polderrijk in Krimpenerhout. Slechts zo'n 13 km van het centrum van Rotterdam. De ultieme plek voor kinderen om de natuur te ontdekken en lekker vies te worden!

Je kunt er komen met de fiets of vanaf de parkeerplaats bij de surfplas. In een kwartiertje ben je er en als je wilt kun je onderweg het graspad ontdekken. Vanuit Krimpen aan de Lek is het maar 10 minuten lopen langs het Krilpad. 

Tip: neem zelf wat te eten en drinken mee, want van spelen in de natuur krijg je trek en er is geen horeca in de buurt.

Ook op andere locaties zijn speelpolders waar je lekker de natuur in kunt: Stolwijk, Ouderkerk, Bergambacht en Ammerstol. Kijk voor meer informatie hierover op de website, door op de roze button te klikken.

Tip: nieuwe kleding nodig na het spelen in de speelpolder? Kijk dan op het overzicht van kinderkledingwinkels op Kidsproof.nl 

Speelpolder Polderrijk

Krilpad (vlakbij de Tuinfluiter)
Krimpen a/d Lek
Openingstijden Het hele jaar! Prijs Gratis Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Met korting naar Hans Klok & Friends!

Zó gaaf! Hans Klok & Friends komt in juli en augustus naar Rotterdam! Spanning, sensatie en ongelofelijke illusies, en dat alles in een razend tempo. Koop nu kaartjes voor deze waanzinnige familieshow via Kidsproof met korting!

Yesss, naar Hans!