De Goudse HofstedenTerug naar het overzicht

Maak kennis met de dieren, speel met andere kindjes en leer over de natuur op deze kinderboerderij!
Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is al jaren een begrip. Op de oude boerderij kan je kennismaken met allerlei dieren zoals konijnen en cavia’s, pony’s, ezels, schapen, geiten, varkens, kippen, duiven en watervogels. In de knuffelwei en in de geitenwei mogen kinderen rondlopen en de dieren aaien. In het voorjaar zijn er volop jonge dieren, zoals kuikentjes, konijntjes en biggetjes.

Op het terrein is ook een fijne, omheinde speeltuin. Kids kunnen hier uren klauteren, klimmen, schommelen en met zand spelen. Bij warm weer bieden de mooie waterspeeltuin en schaduwrijke natuurspeelstrook de nodige verkoeling. Rond de speeltuin staan bankjes, waar je goed toezicht op de kids kunt houden.

De kinderboerderij is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Zo kan je in de groente- en bloementuin in de zomer zien hoe worteltjes, sperzieboontjes en prei groeien. In de bijentuin houdt de imker bijenvolken, die onmisbaar zijn voor de natuur.

Kom je langs? Voor meer informatie klik je op de roze button.

Binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

De Goudse Hofsteden

Bloemendaalseweg 34a
2804 AB Gouda
Openingstijden Zie website voor de precieze openingstijden per seizoen Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?